ANTARA WAJAH2 PROCC PAHANG

= AKTIVITI PROTON CLUB MALAYSIA ( PROCC PAHANG )=

SISTEM SMS INFO PROCC: Anda tidak ketinggalan!

Setelah meneliti jalan yang paling baik untuk mengumpul seberapa ramai ahli ProCC untuk apa jua aktiviti rasmi ProCC. Pihak pengurusan telah bekerjasama dengan salah sebuah syarikat TELCO untuk memudahkan info terkini tentang aktiviti rasmi disampaikan dengan mudah dan cepat.

Jika anda sibuk dengan kerja harian dan tidak berkesempatan melayari laman web ProCC setiap masa? Kini anda boleh mendapat info terkini tentang aktiviti terkini ProCC terus ke telefon bimbit anda.


Setiap SMS info dari ProCC akan dikenakan bayaran RM0.50 untuk perkhidmatan TELCO.
Maksimum 4 SMS sebulan.

Pengumuman Penting Tentang Pendaftaran Keahlian Baru ProCC

Laman web ProCC www.protonclub.com telah dibuka kepada umum. Jadi kini pelayar atau tetamu bolehlah mendaftar dan menggunakan forum ProCC. Anda juga bolehlah muat turun borang rasmi, dan telah berkuat-kuasa undang-undang baru, ahli yang ingin menyertai ProCC wajib berjumpa wakil negeri kami disetiap negeri untuk memohon tanda tangan pencadang dan menyerahkan borang kepada wakil dan AJK kami.

Sunday, February 5, 2012

AGM PROCC 2012

** Ketua Negeri dipohon untuk mengadakan mesyuarat di peringkat negeri dan membincangkan perkara-perkara berikut:
1. Pelantikan Jawatankuasa PROCC Negeri
- Ketua Negeri
- Penolong Ketua Negeri
- Setiausaha
- Bendahari
- AJK Kebajikan
- AJK Program dan Majlis
- AJK Sukan 
- AJK Marshall

2. Memastikan semua ahli Rasmi membayar yuran tahunan 2012 sebanyak RM10.00 sebelum mereka menyertai mesyuarat dan mengemukakan sebarang usul. Bayaran hendaklah diserahkan kepada Bendahari PROCC sebelum mesyuarat Agung Tahunan.

3. Semua Ketua Negeri akan diperuntukkan sebanyak RM100.00 untuk tujuan mengadakan mesyuarat peringkat negeri. Ketua Negeri dipohon untuk menghubungi Tuan Presiden, saudara Mohd Hifni berhubung perkara ini.

4. Usul hendaklah menggunakan borang yang telah disediakan dan dikembalikan melalui emel kepada Penolong Setiausaha selewat-lewatnya pada 21/2/2012 bagi tujuan penyelarasan.

5. Setiap negeri diminta untuk menghantar wakil sekurang-kurangnya 5 orang bagi menghadiri mesyuarat Agung Tahunan pada 3/3/2012 kelak.** Semua ahli Rasmi PROCC dijemput hadir. Pastikan anda telah menjelaskan yuran tahun 2012 bagi melayakkan anda masuk ke dewan mesyuarat.