ANTARA WAJAH2 PROCC PAHANG

= AKTIVITI PROTON CLUB MALAYSIA ( PROCC PAHANG )=

SISTEM SMS INFO PROCC: Anda tidak ketinggalan!

Setelah meneliti jalan yang paling baik untuk mengumpul seberapa ramai ahli ProCC untuk apa jua aktiviti rasmi ProCC. Pihak pengurusan telah bekerjasama dengan salah sebuah syarikat TELCO untuk memudahkan info terkini tentang aktiviti rasmi disampaikan dengan mudah dan cepat.

Jika anda sibuk dengan kerja harian dan tidak berkesempatan melayari laman web ProCC setiap masa? Kini anda boleh mendapat info terkini tentang aktiviti terkini ProCC terus ke telefon bimbit anda.


Setiap SMS info dari ProCC akan dikenakan bayaran RM0.50 untuk perkhidmatan TELCO.
Maksimum 4 SMS sebulan.

Pengumuman Penting Tentang Pendaftaran Keahlian Baru ProCC

Laman web ProCC www.protonclub.com telah dibuka kepada umum. Jadi kini pelayar atau tetamu bolehlah mendaftar dan menggunakan forum ProCC. Anda juga bolehlah muat turun borang rasmi, dan telah berkuat-kuasa undang-undang baru, ahli yang ingin menyertai ProCC wajib berjumpa wakil negeri kami disetiap negeri untuk memohon tanda tangan pencadang dan menyerahkan borang kepada wakil dan AJK kami.

Wednesday, January 4, 2012

PROTON MENJEMPUT PROCC KE KILANG PROTON SEKSYEN 26

Assalammualaikum dan Salam 1Malaysia 1ProCC,

Sempena Majlis Perjumpaan Warga Industri Selangor Bersama YAB Dato' Sri Najib Tun Abdul Razak (Perdana Menteri Malaysia). Pihak Proton menjemput semua ahli ProCC hadir dan memeriahkan lagi acara ini yang akan diadakan pada;

Hari: Sabtu ini
Tarikh: 7 Januari 2012
Masa: 10.00pagi
Tempat: Kilang Proton Seksyen 26, Shah Alam
Pakaian: Pakaian Rasmi Kelab (Jika tiada yang baru, pakai baju rasmi lama/jika tiada pakai baju T yang melambangkan kelab)
Makan /minum: disediakan oleh pihak Proton
Ahli diminta datang tepat pada masanya kerana ada pendaftaran dan pihak Proton akan beri nombor cabutan bertuah. Jika lambat, meja pendaftaran akan tutup.

cabutan bertuah: terdapat banyak hadiah cabutan bertuah termasuk hadiah utama sebuah kereta Proton (kereta tidak diberitahu..kejutan)


Kepada semua ahli ProCC, diminta berkumpul seawal 9.30 pagi di Petronas Kesas Highway berhampiran Proton COE.

Kepada semua ahli ProCC yang berminat sila daftar segera diruangan ini, kerana saya terpaksa confirmkan kepada Proton berapa ramai penyertaan dari ProCC sebelum 5 Januari 2012.

Nama:
No. Telefon:
Nama Tetamu 1:
Nama Tetamu 2:
Nama Tetamu 3:
Model Kereta:sekian info,
Yang menjalankan tugas;

Mohd Hifni
Presiden Proton Club Malaysia (ProCC)