ANTARA WAJAH2 PROCC PAHANG

= AKTIVITI PROTON CLUB MALAYSIA ( PROCC PAHANG )=

SISTEM SMS INFO PROCC: Anda tidak ketinggalan!

Setelah meneliti jalan yang paling baik untuk mengumpul seberapa ramai ahli ProCC untuk apa jua aktiviti rasmi ProCC. Pihak pengurusan telah bekerjasama dengan salah sebuah syarikat TELCO untuk memudahkan info terkini tentang aktiviti rasmi disampaikan dengan mudah dan cepat.

Jika anda sibuk dengan kerja harian dan tidak berkesempatan melayari laman web ProCC setiap masa? Kini anda boleh mendapat info terkini tentang aktiviti terkini ProCC terus ke telefon bimbit anda.


Setiap SMS info dari ProCC akan dikenakan bayaran RM0.50 untuk perkhidmatan TELCO.
Maksimum 4 SMS sebulan.

Pengumuman Penting Tentang Pendaftaran Keahlian Baru ProCC

Laman web ProCC www.protonclub.com telah dibuka kepada umum. Jadi kini pelayar atau tetamu bolehlah mendaftar dan menggunakan forum ProCC. Anda juga bolehlah muat turun borang rasmi, dan telah berkuat-kuasa undang-undang baru, ahli yang ingin menyertai ProCC wajib berjumpa wakil negeri kami disetiap negeri untuk memohon tanda tangan pencadang dan menyerahkan borang kepada wakil dan AJK kami.

Wednesday, January 4, 2012

Penjelasan Bayaran Yuran Tahunan ProCC Bagi 2012

Assalammualaikum dan salam 1Malaysia 1ProCC,

Untuk pengetahuan semua, dengan pengistiharan memo ini, Proton Club Malaysia kini telah mula menerima bayaran yuran tahunan bagi tahun 2012 iaitu sebanyak RM10 seorang.

Kepada ahli yang membaca memo ini bolehlah membuat bayaran kepada wakil-wakil/ketuan negeri masing-masing dan pastikan anda akan mendapat resit rasmi atas pembayaran anda itu.

bayaran juga boleh dibuat dengan bank in secara terus ke akaun rasmi Proton Club Malaysia (Maybank: 562852004066) kemudian emailkan slip bukti pembayaran anda kepada: bendahari@protonclub.com dan cc kepada admin@protonclub.com.

tempoh pembayaran yuran tahunan ini paling lewat adalah pada 28 Januari 2012 (pada hari/Tarikh AGM ProCC)

harap yuran ini tidak membebankan para ahli dan sebagai menjana aktiviti ProCC untuk tahun ini.


sekian, terima kasih.

yang menjalankan tugas,

Mohd Hifni
Presiden Proton Club Malaysia.