ANTARA WAJAH2 PROCC PAHANG

= AKTIVITI PROTON CLUB MALAYSIA ( PROCC PAHANG )=

SISTEM SMS INFO PROCC: Anda tidak ketinggalan!

Setelah meneliti jalan yang paling baik untuk mengumpul seberapa ramai ahli ProCC untuk apa jua aktiviti rasmi ProCC. Pihak pengurusan telah bekerjasama dengan salah sebuah syarikat TELCO untuk memudahkan info terkini tentang aktiviti rasmi disampaikan dengan mudah dan cepat.

Jika anda sibuk dengan kerja harian dan tidak berkesempatan melayari laman web ProCC setiap masa? Kini anda boleh mendapat info terkini tentang aktiviti terkini ProCC terus ke telefon bimbit anda.


Setiap SMS info dari ProCC akan dikenakan bayaran RM0.50 untuk perkhidmatan TELCO.
Maksimum 4 SMS sebulan.

Pengumuman Penting Tentang Pendaftaran Keahlian Baru ProCC

Laman web ProCC www.protonclub.com telah dibuka kepada umum. Jadi kini pelayar atau tetamu bolehlah mendaftar dan menggunakan forum ProCC. Anda juga bolehlah muat turun borang rasmi, dan telah berkuat-kuasa undang-undang baru, ahli yang ingin menyertai ProCC wajib berjumpa wakil negeri kami disetiap negeri untuk memohon tanda tangan pencadang dan menyerahkan borang kepada wakil dan AJK kami.

Thursday, September 22, 2011

PEMBUKAAN TEMPAHAN BAJU RASMI PROTON CLUB MALAYSIA

Assalammualaikum dan salam 1Malaysia,
Setelah sekian lama menanti, kini kami buka tempahan untuk baju rasmi Proton Club Malaysia.Baju rasmi ini akan dilancarkan pada 29 Oktober 2011 sempena AD2011 di Port Dickson, Negeri Sembilan.
Kini kami membuka tempahan sehingga 30 September 2011.

Harga: RM65/ sehelai (S/M/L/XL/XXL/XXXL)
Harga: RM70/ sehelai (4XL/5XL/6XL)
Pos Laju: RM6 (Jika ingin di POS)

Sila daftar tempahan anda:

Nama/Nick:
No. Telefon:
No. Keahlian:
Kuantiti Tempahan:
Baju: Lelaki / Wanita
Saiz:
Jumlah Bayaran:
Alamat (jika hendak dipos):


Bayaran penuh hendaklah dibuat ke akaun Mohd Hifni Bin Mohd Ghazali (Maybank: 151294008677), sila emailkan bukti pembayaran kepada admin@protonclub.com. Saya gunakan akaun saya sebab akaun Kelab Proton Malaysia tiada sistem online maybank2u, jadi susah nak check siapa yang bayar dan masa bayaran. kena tunggu statment pada akhir bulan. harap maklum.

Kepada ahli di ProCC Negeri, bolehlah membuat pembayaran dan tempahan dengan ketua negeri masing-masing, ketua negeri akan tempah secara pukal dari saya.

Baju rasmi ini akan diedarkan pada Majlis Makan Malam ProCC 2011 pada 29 Oktober 2011.


http://www.protonclub.com/portal/index.php?option=com_kunena&func=view&catid=5&id=63244&Itemid=125