ANTARA WAJAH2 PROCC PAHANG

= AKTIVITI PROTON CLUB MALAYSIA ( PROCC PAHANG )=

SISTEM SMS INFO PROCC: Anda tidak ketinggalan!

Setelah meneliti jalan yang paling baik untuk mengumpul seberapa ramai ahli ProCC untuk apa jua aktiviti rasmi ProCC. Pihak pengurusan telah bekerjasama dengan salah sebuah syarikat TELCO untuk memudahkan info terkini tentang aktiviti rasmi disampaikan dengan mudah dan cepat.

Jika anda sibuk dengan kerja harian dan tidak berkesempatan melayari laman web ProCC setiap masa? Kini anda boleh mendapat info terkini tentang aktiviti terkini ProCC terus ke telefon bimbit anda.


Setiap SMS info dari ProCC akan dikenakan bayaran RM0.50 untuk perkhidmatan TELCO.
Maksimum 4 SMS sebulan.

Pengumuman Penting Tentang Pendaftaran Keahlian Baru ProCC

Laman web ProCC www.protonclub.com telah dibuka kepada umum. Jadi kini pelayar atau tetamu bolehlah mendaftar dan menggunakan forum ProCC. Anda juga bolehlah muat turun borang rasmi, dan telah berkuat-kuasa undang-undang baru, ahli yang ingin menyertai ProCC wajib berjumpa wakil negeri kami disetiap negeri untuk memohon tanda tangan pencadang dan menyerahkan borang kepada wakil dan AJK kami.

Thursday, September 22, 2011

KONVOI AMAL PROCC HQ KE RUMAH TUNAS HARAPAN N9

Assalammualaikum & Salam 1Malaysia,

Sempena aktiviti amal yang dijalankan oleh Proton Club Malaysia (Negeri Sembilan), Saya akan turut serta bersama didalam aktiviti amal ini serta memeriahkan lagi majlis ini. Oleh yang demikian, satu konvoi daripada KL ke Negeri Sembilan akan diadakan pada hari tersebut.

Saya bagi pihak ProCC ingin mengajak saudara-saudari untuk sama-sama konvoi dan beramah mesra dengan anak-anak yatim rumah tunas harapan payong seri sejahtera.

Tarikh: 1 Oktober 2011

Hari: Sabtu
Kumpul di: Giant Prima Saujana, Kajang
Bertolak jam 9.00pagi melalui Lekas Highway
Bergabung dengan ProCC N9 di Petronas Sebelum masuk ke Highway baru Bukit Putus.
Lokasi Tujuan : RUMAH TUNAS HARAPAN PAYONG SERI SEJAHTERA, SERI MENANTI, KUALA PILAH, NEGERI SEMBILAN

Terdapat banyak acara dan telemacth akan diadakan pada hari tersebut bertujuan untuk ramah mesra dengan anak-anak yatim. semoga usaha ini bukan sahaja dapat beramah mesra dan bersuai kenal tetapi juga dapat berkongsi pengalaman hidup mereka dan kita dapat mengembirakan hati mereka disana.


Kepada ahli ProCC yang berminat untuk turut serta konvoi ini, minta kerja sama untuk daftar diruangan ini, supaya saya dapat senarai ahli yang turut konvoi dari HQ.


Nama/Nick:

No. Keahlian:
No. Telefon:
Bilangan Tetamu jika ada:


http://www.protonclub.com/portal/index.php?option=com_kunena&func=view&catid=5&id=63247&Itemid=125