ANTARA WAJAH2 PROCC PAHANG

= AKTIVITI PROTON CLUB MALAYSIA ( PROCC PAHANG )=

SISTEM SMS INFO PROCC: Anda tidak ketinggalan!

Setelah meneliti jalan yang paling baik untuk mengumpul seberapa ramai ahli ProCC untuk apa jua aktiviti rasmi ProCC. Pihak pengurusan telah bekerjasama dengan salah sebuah syarikat TELCO untuk memudahkan info terkini tentang aktiviti rasmi disampaikan dengan mudah dan cepat.

Jika anda sibuk dengan kerja harian dan tidak berkesempatan melayari laman web ProCC setiap masa? Kini anda boleh mendapat info terkini tentang aktiviti terkini ProCC terus ke telefon bimbit anda.


Setiap SMS info dari ProCC akan dikenakan bayaran RM0.50 untuk perkhidmatan TELCO.
Maksimum 4 SMS sebulan.

Pengumuman Penting Tentang Pendaftaran Keahlian Baru ProCC

Laman web ProCC www.protonclub.com telah dibuka kepada umum. Jadi kini pelayar atau tetamu bolehlah mendaftar dan menggunakan forum ProCC. Anda juga bolehlah muat turun borang rasmi, dan telah berkuat-kuasa undang-undang baru, ahli yang ingin menyertai ProCC wajib berjumpa wakil negeri kami disetiap negeri untuk memohon tanda tangan pencadang dan menyerahkan borang kepada wakil dan AJK kami.

Friday, August 19, 2011

Proton Club Malaysia & Verv Lubricants

Proton Club Malaysia menjalin usahasama dengan Verv Lubricants

Pada 18 Ogos 2011, Proton Club Malaysia (ProCC) telah menjalinkan satu usahasama serta telah menandatangani Perjanjian Persefahaman (MOU) dengan Verv Petroleum (M) Sdn Bhd yang merupakan salah sebuah kilang pengeluar Minyak Pelincir terkenal di Malaysia iaitu VERV Lubricants.

Diatas perbincangan secara rasmi diantara Presiden ProCC (Mohd Hifni Bin Mohd Ghazali), Timbalan Presiden 2 (Mohd Rizal Bin Abd Rahman), Zafir Wong (Head of Marketing Verv) dan Auni Zafirah (Verv's Product Ambassador), Pihak Verv bersetuju membantu ProCC dari segi penajaan acara dan aktiviti kelab.

Disamping itu, verv juga memberi diskaun kepada ahli ProCC diatas pembelian minyak pelincir keluaran syarikat itu. Selain daripada itu, ahli juga akan mendapat faedah yang disediakan oleh pihak Verv, antara faedah-faedah yang diberi adalah:

  • Pembelian terus dari Verv akan memberikan anda 10%-20% diskaun untuk minyak pelincir tertentu.
  • Setiap pembelian minyak pelincir Verv, anda juga akan dapat 'oil filter' berjenama BORCH secara percuma!
  • Dapatkan Diskaun dari pusat servis panel Verv untuk upah perkhidmatan.
  • Penghantaran terus pintu ke pintu secara percuma ke seluruh negara.
  • Hadiah percuma bagi setiap pembelian. contohnya, baucer petrol/membeli-belah/ barangan, bergantung kepada promosi bulanan.
  • Peringatan melalui perkhidmatan sms untuk jadual penyelenggaraan dan rekod.
  • Pelbagai jenis minyak pelincir untuk semua jenis kenderaan.
  • Juru runding dan nasihat percuma bagi perkara berkaitan servis kenderaan.

Selain daripada itu, Pihak Verv juga akan menyumbangkan 5% daripada hasil pembelian minyak pelincir Verv dari ahli ProCC kepada tabung aktiviti ProCC untuk kegunaan acara-acara ProCC mendatang.

Semoga dengan usahasama yang terjalin ini dapat memberikan satu kelebihan buat Proton Club Malaysia dan semua ahli ProCC khususnya.

Ahli Proton Club Malaysia boleh mendapatkan minyak pelincir diatas dengan menghubungi talian Hotline Verv: 1300-88-VERV(8378)