ANTARA WAJAH2 PROCC PAHANG

= AKTIVITI PROTON CLUB MALAYSIA ( PROCC PAHANG )=

SISTEM SMS INFO PROCC: Anda tidak ketinggalan!

Setelah meneliti jalan yang paling baik untuk mengumpul seberapa ramai ahli ProCC untuk apa jua aktiviti rasmi ProCC. Pihak pengurusan telah bekerjasama dengan salah sebuah syarikat TELCO untuk memudahkan info terkini tentang aktiviti rasmi disampaikan dengan mudah dan cepat.

Jika anda sibuk dengan kerja harian dan tidak berkesempatan melayari laman web ProCC setiap masa? Kini anda boleh mendapat info terkini tentang aktiviti terkini ProCC terus ke telefon bimbit anda.


Setiap SMS info dari ProCC akan dikenakan bayaran RM0.50 untuk perkhidmatan TELCO.
Maksimum 4 SMS sebulan.

Pengumuman Penting Tentang Pendaftaran Keahlian Baru ProCC

Laman web ProCC www.protonclub.com telah dibuka kepada umum. Jadi kini pelayar atau tetamu bolehlah mendaftar dan menggunakan forum ProCC. Anda juga bolehlah muat turun borang rasmi, dan telah berkuat-kuasa undang-undang baru, ahli yang ingin menyertai ProCC wajib berjumpa wakil negeri kami disetiap negeri untuk memohon tanda tangan pencadang dan menyerahkan borang kepada wakil dan AJK kami.

Sunday, July 17, 2011

PENDAFTARAN] MAJLIS BERBUKA PUASA ProCC BERSAMA ANAK ANAK YATIM

Salam 1ProCC..Bersempena bulan Ramadhan Al-Mubarrak akan datang ini..Pihak Pengurusan ProCC telah mengaturkan satu Majlis Berbuka Puasa di kalangan ahli ProCC 1MALAYSIA bersama anak-anak yatim..Majlis ini akan dimeriahkAn dengan kehadiran seorang artis baru dan beliau juga bakal menjadi DUTA ProCC..Insyaallah majlis ini juga akan mendapat liputan oleh pihak media..Semua ahli Proton Kelab Malaysia dijemput untuk memeriahkan majlis ini..Diharap rakan-rakan dapat mendaftar&membuat pembayaran segera kerana tempat duduk adalah terhad kepada 100kerusi sahaja..so sapa cepat dia dapat..sekian..tqvm..kerana kita ProCC..

Time : 6.30 pm - 10.00 pm
Date : 06 August 2011
Venue : Hotel Coronade Bukit Bintang, Kuala Lumpur
Price : RM 50.00 Per Adult / Rm 35.00 per child ( 2 years old - 12 years old )
Person Incharge : Maybisz(013-224 2782), Sani(017-670 7221), As_ZoL(012-349 5054)

*PEMBAYARAN HENDAKLAH DIBUAT KE AKAUN TIMBALAN NAIB PRESIDEN ProCC[MAYBIZS] (MAYBANK - 162106198416) MOHD RIZAL BIN ADBUL RAHMAN..TARIKH TUTUP PEMBAYARAN PADA 28/7/2011..PENYERTAAN TIDAK BOLEH DIBATALKAN SETELAH ANDA MENDAFTAR&MEMBUAT BAYARAN..DIHARAP SETIAP TRANSAKSI&BUKTI PEMBAYARAN DAPATLAH DIEMELKAN KE SAUDARA MAYBIZS (RIEZMAN2001@YAHOO.COM)..SEKIAN, HARAP MAKLUM..