ANTARA WAJAH2 PROCC PAHANG

= AKTIVITI PROTON CLUB MALAYSIA ( PROCC PAHANG )=

SISTEM SMS INFO PROCC: Anda tidak ketinggalan!

Setelah meneliti jalan yang paling baik untuk mengumpul seberapa ramai ahli ProCC untuk apa jua aktiviti rasmi ProCC. Pihak pengurusan telah bekerjasama dengan salah sebuah syarikat TELCO untuk memudahkan info terkini tentang aktiviti rasmi disampaikan dengan mudah dan cepat.

Jika anda sibuk dengan kerja harian dan tidak berkesempatan melayari laman web ProCC setiap masa? Kini anda boleh mendapat info terkini tentang aktiviti terkini ProCC terus ke telefon bimbit anda.


Setiap SMS info dari ProCC akan dikenakan bayaran RM0.50 untuk perkhidmatan TELCO.
Maksimum 4 SMS sebulan.

Pengumuman Penting Tentang Pendaftaran Keahlian Baru ProCC

Laman web ProCC www.protonclub.com telah dibuka kepada umum. Jadi kini pelayar atau tetamu bolehlah mendaftar dan menggunakan forum ProCC. Anda juga bolehlah muat turun borang rasmi, dan telah berkuat-kuasa undang-undang baru, ahli yang ingin menyertai ProCC wajib berjumpa wakil negeri kami disetiap negeri untuk memohon tanda tangan pencadang dan menyerahkan borang kepada wakil dan AJK kami.

Thursday, April 28, 2011

JEMPUTAN HARI SEJUTA BELIA NEGARA 2011

Assalammualaikum dan Salam 1Malaysia 1ProCC,

Semperna Hari Belia Negara dan Perhimpunan Sejuta Belia Negara, Proton Club Malaysia tidak ketinggalan untuk mengambil bahagian untuk sama-sama berkumpul dan konvoi ke Majlis tersebut. Untuk tidak membuang masa lagi, dikesempatan ini saya ingin membuka pendaftaran kepada ahli-ahli yang berminat untuk sama-sama memeriahkan acara ini nanti.


Buka pendaftaran:

Nama/Nick:
No. Tel:
Kereta:
Bilangan tetamu:
Hari yang boleh pergi: jumaat/sabtu/ahad/semua
Acara yang ingin disertai:
Ucapan anda:

http://www.protonclub.com/portal/index.php?option=com_kunena&func=view&catid=5&id=46734&Itemid=125