ANTARA WAJAH2 PROCC PAHANG

= AKTIVITI PROTON CLUB MALAYSIA ( PROCC PAHANG )=

SISTEM SMS INFO PROCC: Anda tidak ketinggalan!

Setelah meneliti jalan yang paling baik untuk mengumpul seberapa ramai ahli ProCC untuk apa jua aktiviti rasmi ProCC. Pihak pengurusan telah bekerjasama dengan salah sebuah syarikat TELCO untuk memudahkan info terkini tentang aktiviti rasmi disampaikan dengan mudah dan cepat.

Jika anda sibuk dengan kerja harian dan tidak berkesempatan melayari laman web ProCC setiap masa? Kini anda boleh mendapat info terkini tentang aktiviti terkini ProCC terus ke telefon bimbit anda.


Setiap SMS info dari ProCC akan dikenakan bayaran RM0.50 untuk perkhidmatan TELCO.
Maksimum 4 SMS sebulan.

Pengumuman Penting Tentang Pendaftaran Keahlian Baru ProCC

Laman web ProCC www.protonclub.com telah dibuka kepada umum. Jadi kini pelayar atau tetamu bolehlah mendaftar dan menggunakan forum ProCC. Anda juga bolehlah muat turun borang rasmi, dan telah berkuat-kuasa undang-undang baru, ahli yang ingin menyertai ProCC wajib berjumpa wakil negeri kami disetiap negeri untuk memohon tanda tangan pencadang dan menyerahkan borang kepada wakil dan AJK kami.

Thursday, November 4, 2010

TAHNIAH PORTAL PROCC KE PUSINGAN AKHIR ' NEF AWANI ICT AWARDS '


Portal Proton Club Malaysia Dicalonkan Ke Pusingan Akhir 'NEF Awani ICT Awards - Rakyat's Choice Awards'

Tahniah buat portal rasmi Proton Club Malaysia (www.protonclub.com) kerana terpilih ke pusingan akhir 'NEF Awani ICT Awards - Rakyat's Choice Awards' bagi kategori e-kommuniti/e-servis.

Pertandingan yang dianjurkan oleh NEF dan Astro Awani ini adalah bertujuan memberi penganugerahan kepada usahawan muda dan portal pilihan rakyat Malaysia.

Jika anda inginkan Proton Club Malaysia menang dalam kategori yang disebut, marilah sama-sama mengundi dengan klik 'like' pada ruangan logo Proton Club Malaysia. (anda berpeluang memenangi ipad melalui cabutan bertuah setelah membuat undian)

Penganugerahan anugerah akan diadakan pada 25 November 2010 secara langsung di Astro Awani.
Untuk keterangan lanjut sila ke http://www.facebook.com/NEFAwaniICTAwards