ANTARA WAJAH2 PROCC PAHANG

= AKTIVITI PROTON CLUB MALAYSIA ( PROCC PAHANG )=

SISTEM SMS INFO PROCC: Anda tidak ketinggalan!

Setelah meneliti jalan yang paling baik untuk mengumpul seberapa ramai ahli ProCC untuk apa jua aktiviti rasmi ProCC. Pihak pengurusan telah bekerjasama dengan salah sebuah syarikat TELCO untuk memudahkan info terkini tentang aktiviti rasmi disampaikan dengan mudah dan cepat.

Jika anda sibuk dengan kerja harian dan tidak berkesempatan melayari laman web ProCC setiap masa? Kini anda boleh mendapat info terkini tentang aktiviti terkini ProCC terus ke telefon bimbit anda.


Setiap SMS info dari ProCC akan dikenakan bayaran RM0.50 untuk perkhidmatan TELCO.
Maksimum 4 SMS sebulan.

Pengumuman Penting Tentang Pendaftaran Keahlian Baru ProCC

Laman web ProCC www.protonclub.com telah dibuka kepada umum. Jadi kini pelayar atau tetamu bolehlah mendaftar dan menggunakan forum ProCC. Anda juga bolehlah muat turun borang rasmi, dan telah berkuat-kuasa undang-undang baru, ahli yang ingin menyertai ProCC wajib berjumpa wakil negeri kami disetiap negeri untuk memohon tanda tangan pencadang dan menyerahkan borang kepada wakil dan AJK kami.

Monday, October 11, 2010

RAE SESSI 4/2010

Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia (SKMM) akan menganjurkan Peperiksaan Radio Amatur (RAE) siri ke-empat bagi tahun 2010 sebagai memenuhi kehendak Peraturan 26(2), Peraturan-Peraturan Komunikasi dan Multimedia (Standard Teknik) 2000, pada tarikh dan waktu seperti berikut.


Tarikh/Masa Peperiksaan : 22 Disember 2010

Jam 2:00 Petang

Tempat Peperiksaan : Wilayah Utara, Tengah, Timur, Selatan, Sabah dan Sarawak

Tarikh permohonan dibuka : 11 Okt 2010

Tarikh tutup permohonan : 29 Okt 2010, Jam 5:00 ptg

www.skmm.gov.my

Greetings to all,

The Malaysian Communications and Multimedia Commission (SKMM) has announced that the 4th Radio Amateur Examination (RAE 2010-4) for this year, which will be held on the Wednesday, 22nd December 2010. Exam will start at 14:00pm. Read more for details.

Examination Center:
Central, Northern, Southern, Eastern, Sabah and Sarawak

Examination Date / Time:
Wednesday, 22nd December 2010, 2:00 PM

Application Start Date:
11 October 2010

Application Closing Date:
Friday, 29th October 2010, 5:00 PM

For more information, please click on the links below to download the RAE Notice directly from SKMM's website.

The RAE application form is available at the link below (which links to MCMC's website) for those who are interested to sit for these examinations.