ANTARA WAJAH2 PROCC PAHANG

= AKTIVITI PROTON CLUB MALAYSIA ( PROCC PAHANG )=

SISTEM SMS INFO PROCC: Anda tidak ketinggalan!

Setelah meneliti jalan yang paling baik untuk mengumpul seberapa ramai ahli ProCC untuk apa jua aktiviti rasmi ProCC. Pihak pengurusan telah bekerjasama dengan salah sebuah syarikat TELCO untuk memudahkan info terkini tentang aktiviti rasmi disampaikan dengan mudah dan cepat.

Jika anda sibuk dengan kerja harian dan tidak berkesempatan melayari laman web ProCC setiap masa? Kini anda boleh mendapat info terkini tentang aktiviti terkini ProCC terus ke telefon bimbit anda.


Setiap SMS info dari ProCC akan dikenakan bayaran RM0.50 untuk perkhidmatan TELCO.
Maksimum 4 SMS sebulan.

Pengumuman Penting Tentang Pendaftaran Keahlian Baru ProCC

Laman web ProCC www.protonclub.com telah dibuka kepada umum. Jadi kini pelayar atau tetamu bolehlah mendaftar dan menggunakan forum ProCC. Anda juga bolehlah muat turun borang rasmi, dan telah berkuat-kuasa undang-undang baru, ahli yang ingin menyertai ProCC wajib berjumpa wakil negeri kami disetiap negeri untuk memohon tanda tangan pencadang dan menyerahkan borang kepada wakil dan AJK kami.

Thursday, September 2, 2010

UTUSAN KAD DAN UCAPAN HARI RAYA BUAT SEMUA RAKAN2 ( SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI )

SALAM,SAYA SELAKU WAKIL PENGURUSAN PROCC PAHANG MEMBUAT UTUSAN AWAL HARI RAYA BUAT SEMUA RAKAN2 PROCC MALAYSIA TAK KIRA DIMANA BERADA, TAK DAPAT HANTAR KAD RAYA UNTUK SEMUA DALAM FORUM / BLOG PUN OK GAK KOT,MOHON MAAF ZAHIR DAN BATIN BUAT SEMUA,...SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR DAN BATIN...