ANTARA WAJAH2 PROCC PAHANG

= AKTIVITI PROTON CLUB MALAYSIA ( PROCC PAHANG )=

SISTEM SMS INFO PROCC: Anda tidak ketinggalan!

Setelah meneliti jalan yang paling baik untuk mengumpul seberapa ramai ahli ProCC untuk apa jua aktiviti rasmi ProCC. Pihak pengurusan telah bekerjasama dengan salah sebuah syarikat TELCO untuk memudahkan info terkini tentang aktiviti rasmi disampaikan dengan mudah dan cepat.

Jika anda sibuk dengan kerja harian dan tidak berkesempatan melayari laman web ProCC setiap masa? Kini anda boleh mendapat info terkini tentang aktiviti terkini ProCC terus ke telefon bimbit anda.


Setiap SMS info dari ProCC akan dikenakan bayaran RM0.50 untuk perkhidmatan TELCO.
Maksimum 4 SMS sebulan.

Pengumuman Penting Tentang Pendaftaran Keahlian Baru ProCC

Laman web ProCC www.protonclub.com telah dibuka kepada umum. Jadi kini pelayar atau tetamu bolehlah mendaftar dan menggunakan forum ProCC. Anda juga bolehlah muat turun borang rasmi, dan telah berkuat-kuasa undang-undang baru, ahli yang ingin menyertai ProCC wajib berjumpa wakil negeri kami disetiap negeri untuk memohon tanda tangan pencadang dan menyerahkan borang kepada wakil dan AJK kami.

Wednesday, September 29, 2010

JEMPUTAN MENGENDALIKAN PAMERAN KERETA SEMPENA GEGARIA HARIAN METRO TEMERLOH 2HB OCT 2010

JEMPUTAN UNTUK MENGENDALIKAN KENDERAAN

PROCC TELAH DIJEMPUT UNTUK MENGENDALIKAN EVENT TERSEBUT
TARIKH : 2HB OKTOBER 2010 ( SABTU )
TEMPAT : TAMAN KUBANG GAJAH TEMERLOH PAHANG
ANJURAN : HARIAN METRO SEMPENA KARNIVAL GEGARIA HARIAN METRO...

PIHAK METRO MEMERLUKAN 20 BIJI KENDERAAN UNTUK PAMERAN SETIAP PENYERTAAN AKAN MENERIMA CENDERAHATI DARIPADA HARIAN METRO..KEPADA YANG BERMINAT BOLEH TERUS HUBUNGI SAYA DI TALIAN 013-9956972 / 012-9554256....SEBELUM HARI JUMAAT NI......PENYERTAAN TERHAD.....

KEPADA MANA2 RAKAN YANG SUDI HADIR BOLEH TERUS KE TAMAN KUBANG GAJAH TEMERLOH MULAI JAM 10 PAGI HINGGA PETANG UNTUK PAMERAN KERETA


PAKAIAN RASMI....