ANTARA WAJAH2 PROCC PAHANG

= AKTIVITI PROTON CLUB MALAYSIA ( PROCC PAHANG )=

SISTEM SMS INFO PROCC: Anda tidak ketinggalan!

Setelah meneliti jalan yang paling baik untuk mengumpul seberapa ramai ahli ProCC untuk apa jua aktiviti rasmi ProCC. Pihak pengurusan telah bekerjasama dengan salah sebuah syarikat TELCO untuk memudahkan info terkini tentang aktiviti rasmi disampaikan dengan mudah dan cepat.

Jika anda sibuk dengan kerja harian dan tidak berkesempatan melayari laman web ProCC setiap masa? Kini anda boleh mendapat info terkini tentang aktiviti terkini ProCC terus ke telefon bimbit anda.


Setiap SMS info dari ProCC akan dikenakan bayaran RM0.50 untuk perkhidmatan TELCO.
Maksimum 4 SMS sebulan.

Pengumuman Penting Tentang Pendaftaran Keahlian Baru ProCC

Laman web ProCC www.protonclub.com telah dibuka kepada umum. Jadi kini pelayar atau tetamu bolehlah mendaftar dan menggunakan forum ProCC. Anda juga bolehlah muat turun borang rasmi, dan telah berkuat-kuasa undang-undang baru, ahli yang ingin menyertai ProCC wajib berjumpa wakil negeri kami disetiap negeri untuk memohon tanda tangan pencadang dan menyerahkan borang kepada wakil dan AJK kami.

Monday, June 28, 2010

TT BBQ SANTAI PERDANA GABUNGAN KELAB2 KERETA 17/7/2010

SALAM SATU MAJLIS BBQ SANTAI PERDANA GABUNGAN KELAB2 KERETA AKAN DI ADAKAN DI STADIUM TEMERLOH PADA 17.7.2010 ( SABTU MALAM AHAD )

BAYARAN MAYBE RM 5.00 SEORANG SAHAJA..( KANAK2 PERCUMA )

ACARA SAMPINGAN KARAOKE OPEN...

JUST UNTUK MERAPATKAN HUBUNGAN SILATULRAHIM ANTARA KELAB2 KERETA...SAMBIL MENYAMBUT PUASA SEKALI LAH TU......

SO MANA RAKAN YANG FREE LEH TURUN SAMA2 MEMERIAHKAN ACARA TERSEBUT...

DI HARAP DAPAT SUPPORT DARI RAKAN2..MAYBE KELAB YANG PALING RAMAI AKAN HADIR IALAH KELAB T.E.C DAN PROCC.....TIDAK ADA HAD KEHADIRAN.....SELAGI TAK PENUH STADIUM SELAGI TU BOLEH MASUK......

TOLONG WAR2KAN PADA RAKAN2...NANTI YANG MANA ADA NO AKAN KAWE SMS KAN NANTI..........