ANTARA WAJAH2 PROCC PAHANG

= AKTIVITI PROTON CLUB MALAYSIA ( PROCC PAHANG )=

SISTEM SMS INFO PROCC: Anda tidak ketinggalan!

Setelah meneliti jalan yang paling baik untuk mengumpul seberapa ramai ahli ProCC untuk apa jua aktiviti rasmi ProCC. Pihak pengurusan telah bekerjasama dengan salah sebuah syarikat TELCO untuk memudahkan info terkini tentang aktiviti rasmi disampaikan dengan mudah dan cepat.

Jika anda sibuk dengan kerja harian dan tidak berkesempatan melayari laman web ProCC setiap masa? Kini anda boleh mendapat info terkini tentang aktiviti terkini ProCC terus ke telefon bimbit anda.


Setiap SMS info dari ProCC akan dikenakan bayaran RM0.50 untuk perkhidmatan TELCO.
Maksimum 4 SMS sebulan.

Pengumuman Penting Tentang Pendaftaran Keahlian Baru ProCC

Laman web ProCC www.protonclub.com telah dibuka kepada umum. Jadi kini pelayar atau tetamu bolehlah mendaftar dan menggunakan forum ProCC. Anda juga bolehlah muat turun borang rasmi, dan telah berkuat-kuasa undang-undang baru, ahli yang ingin menyertai ProCC wajib berjumpa wakil negeri kami disetiap negeri untuk memohon tanda tangan pencadang dan menyerahkan borang kepada wakil dan AJK kami.

Monday, May 10, 2010

sekitar trip santai procc pahang ke kuala gandah 9 mei 2010

ASKUM BUAT SEMUA RAKAN2

SAYA SELAKU WAKIL RAKAN2 AJK MENYUSUN 10 JARI MEMOHON AMPUN DAN MAAF SEKIRANYA ADA TERSILAP KATA TERSALAH KATA TERKASAR BAHASA TERSILAP DI SANA SINI...
TERKURANG MAKAN DAN SEBAGAINYA..KITA SEBAGAI MANUSIA BIASA HANYA MAMPU MERANCANG HANYA TUHAN MENENTUKAN...

TERIMA KASIH JUGA BUAT RAKAN2 DARI SUNGAI BULOH YANG SANGGUP TURUN UNTUK SUPPORT EVENT KITORANG LEBIH KURANG 3 BIJI KENDERAAN...RAKAN 2 PAHANG DARI SEKITAR LIPIS,KUANTAN,MENTAKAB,CHENOR,SG.NEREK,JENGKA,MARAN,JERANTUT DAN DAERAH2 LAIN RIBUAN TERIMA KASIH DI UCAPKAN.

KEPADA PUTRA SULONG DAN RAKAN2 TERENGGANU YANG LAIN ITS OK TAK SEMPAT SINGGAH.....JAUH LAGI PERJALANAN TU LAIN MASA LAIN KETIKA KITA BOLEH BERJUMPA LAGI

KEHADIRAN SEMUA SEKALI LEBIH KURANG 82 ORANG

67 DEWASA DAN 15 KANAK2

BIL. KENDERAAN LEBIH KURANG 35 BIJI KENDERAAN......

TQ ACIK SUDI SINGGAH WALAUPUN KEJAP TAPI AMAT BERMAKNA....

GAMBAR AKAN DI UPLOAD SELEPAS INI..RAMAI SHAP SHOOTER......
KAWE PUNYA TAK SEMPAT SAVE DALAM PC LAGI...

TERIMA KASIH LAGI SEKALI BUAT SEMUA......

SEMOGA BERJUMPA DI NEXT EVENT....

gambar2 lain dalam koleksi simpanan