ANTARA WAJAH2 PROCC PAHANG

= AKTIVITI PROTON CLUB MALAYSIA ( PROCC PAHANG )=

SISTEM SMS INFO PROCC: Anda tidak ketinggalan!

Setelah meneliti jalan yang paling baik untuk mengumpul seberapa ramai ahli ProCC untuk apa jua aktiviti rasmi ProCC. Pihak pengurusan telah bekerjasama dengan salah sebuah syarikat TELCO untuk memudahkan info terkini tentang aktiviti rasmi disampaikan dengan mudah dan cepat.

Jika anda sibuk dengan kerja harian dan tidak berkesempatan melayari laman web ProCC setiap masa? Kini anda boleh mendapat info terkini tentang aktiviti terkini ProCC terus ke telefon bimbit anda.


Setiap SMS info dari ProCC akan dikenakan bayaran RM0.50 untuk perkhidmatan TELCO.
Maksimum 4 SMS sebulan.

Pengumuman Penting Tentang Pendaftaran Keahlian Baru ProCC

Laman web ProCC www.protonclub.com telah dibuka kepada umum. Jadi kini pelayar atau tetamu bolehlah mendaftar dan menggunakan forum ProCC. Anda juga bolehlah muat turun borang rasmi, dan telah berkuat-kuasa undang-undang baru, ahli yang ingin menyertai ProCC wajib berjumpa wakil negeri kami disetiap negeri untuk memohon tanda tangan pencadang dan menyerahkan borang kepada wakil dan AJK kami.

Wednesday, March 31, 2010

TT FUTSAL PROCC PAHANG 3HB APRIL 2010

SALAM SEMUA WARGA PROCC PAHANG TAK KIRA DIMANA ANDA BERADA.....
TT FUTSAL SESAMA KITER a.K.a TRENING SEPERTI BERIKUT :-

MASA :- 9.00 MALAM
TEMPAT :- FUTSAL ARENA POLO, INDERA MAHKOTA (dekat dengan UIA)
TARIKH :- 03HB APRIL 2010.... SABTU

MOH KITER MEMERIAHKANNYER...KITER MAIN SESAMA KITER...TAK KEJAR MENANG TIME NIEH HANYA UNTUK MENCARI STAMINA & SKILL..... KITER KASI CARGAS KEMBALI...TAK LAMA TENGGANU NAK TURUN KUANTAN...SO APO AGIE CARGASSSS BALIK TEAM FUTSALL PROCC PAHANG.....AYOHH JOMMMMMMMMMMMMMM MERIAHKANNYER..........
JANGAN LUPA HEBAHKAN PADA RAKAN-RAKAN YANG TAK ONLINE......JOM JAYAKANNYER.....


P/S FROM APAR