ANTARA WAJAH2 PROCC PAHANG

= AKTIVITI PROTON CLUB MALAYSIA ( PROCC PAHANG )=

SISTEM SMS INFO PROCC: Anda tidak ketinggalan!

Setelah meneliti jalan yang paling baik untuk mengumpul seberapa ramai ahli ProCC untuk apa jua aktiviti rasmi ProCC. Pihak pengurusan telah bekerjasama dengan salah sebuah syarikat TELCO untuk memudahkan info terkini tentang aktiviti rasmi disampaikan dengan mudah dan cepat.

Jika anda sibuk dengan kerja harian dan tidak berkesempatan melayari laman web ProCC setiap masa? Kini anda boleh mendapat info terkini tentang aktiviti terkini ProCC terus ke telefon bimbit anda.


Setiap SMS info dari ProCC akan dikenakan bayaran RM0.50 untuk perkhidmatan TELCO.
Maksimum 4 SMS sebulan.

Pengumuman Penting Tentang Pendaftaran Keahlian Baru ProCC

Laman web ProCC www.protonclub.com telah dibuka kepada umum. Jadi kini pelayar atau tetamu bolehlah mendaftar dan menggunakan forum ProCC. Anda juga bolehlah muat turun borang rasmi, dan telah berkuat-kuasa undang-undang baru, ahli yang ingin menyertai ProCC wajib berjumpa wakil negeri kami disetiap negeri untuk memohon tanda tangan pencadang dan menyerahkan borang kepada wakil dan AJK kami.

Monday, March 29, 2010

TAHNIAH APAR LEADER BARU PROCC PAHANG @ KUANTAN


TAHNIAH APAR
LEADER PROCC PAHANG @ KUANTAN


Alhamdullilah dengan sukacitanya dimaklumkan bahawa saudara APAR telah dipilih sebulat suara oleh ahli-ahli yang hadir semasa TT selepas Kejohanan Boling Inter ProCC Motorsport Pahang 2010. Tahniah kepada beliau dan dengan harapan yang besar dapat menyatupadukan dan memimpin ahli-ahli ProCC terutama di kawasan Parlimen Kuantan.....ahli procc dari kawasan parlimen maran , jengka , chenor , temerloh , genting highland , cameroon highland akan bersama untuk memajukan procc di negeri pahang ini.