ANTARA WAJAH2 PROCC PAHANG

= AKTIVITI PROTON CLUB MALAYSIA ( PROCC PAHANG )=

SISTEM SMS INFO PROCC: Anda tidak ketinggalan!

Setelah meneliti jalan yang paling baik untuk mengumpul seberapa ramai ahli ProCC untuk apa jua aktiviti rasmi ProCC. Pihak pengurusan telah bekerjasama dengan salah sebuah syarikat TELCO untuk memudahkan info terkini tentang aktiviti rasmi disampaikan dengan mudah dan cepat.

Jika anda sibuk dengan kerja harian dan tidak berkesempatan melayari laman web ProCC setiap masa? Kini anda boleh mendapat info terkini tentang aktiviti terkini ProCC terus ke telefon bimbit anda.


Setiap SMS info dari ProCC akan dikenakan bayaran RM0.50 untuk perkhidmatan TELCO.
Maksimum 4 SMS sebulan.

Pengumuman Penting Tentang Pendaftaran Keahlian Baru ProCC

Laman web ProCC www.protonclub.com telah dibuka kepada umum. Jadi kini pelayar atau tetamu bolehlah mendaftar dan menggunakan forum ProCC. Anda juga bolehlah muat turun borang rasmi, dan telah berkuat-kuasa undang-undang baru, ahli yang ingin menyertai ProCC wajib berjumpa wakil negeri kami disetiap negeri untuk memohon tanda tangan pencadang dan menyerahkan borang kepada wakil dan AJK kami.

Thursday, March 11, 2010

SELAMAT BERTUGAS DITEMPAT BARU BUAT DEADPIRATE A.K.A ASRUL NIZAMAsrul Nizam Bin Ahmad
TPM Malaysia

Tuan,

PERTUKARAN PEGAWAI LKIM BIL. 58 TAHUN 2010

Dengan hormatnya perkara diatas adalah dirujuk.

2. Adalah dimaklumkan bahawa dengan ini tuan diarah bertukar dari Pejabat LKIM Negeri Pahang ke Bahagian Teknologi Maklumat, Ibu Pejabat sepertimana yang dimohon. Pertukaran ini berkuatkuasa mulai 1 mac 2010. Tuan dikhendaki melaporkan diri kepada:

Pengarah,
Bahagian Teknologi Maklumat
Ibu Pejabat LKIM
Menara Olympia
50200 Kuala Lumpur


KAMI WARGA PROCC PAHANG MENGUCAPKAN TAHNIAH DAN SELAMAT BERTUGAS DITEMPAT BARU.......BUAT PENOLONG PENGURUS PROCC PAHANG YANG TELAH LAMA DIDALAM PROCC YANG TELAH DIANGGAP OTAI DALAM PROCC NI...TANPA JASA ANDA PROCC PAHANG TAKKAN SAMPAI KE TAHAP SEKARANG...
PIHAK KAMI WARGA PROCC PAHANG MEMOHON BERIBU AMPUN DAN KEMAAFFAN SEKIRANYA ADA TERSALAH KATA TERSILAP BAHASA,TERKATA KAT MANA2.....

JANGAN DILUPA ORANG KAT CINI.( PROCC PAHANG)