ANTARA WAJAH2 PROCC PAHANG

= AKTIVITI PROTON CLUB MALAYSIA ( PROCC PAHANG )=

SISTEM SMS INFO PROCC: Anda tidak ketinggalan!

Setelah meneliti jalan yang paling baik untuk mengumpul seberapa ramai ahli ProCC untuk apa jua aktiviti rasmi ProCC. Pihak pengurusan telah bekerjasama dengan salah sebuah syarikat TELCO untuk memudahkan info terkini tentang aktiviti rasmi disampaikan dengan mudah dan cepat.

Jika anda sibuk dengan kerja harian dan tidak berkesempatan melayari laman web ProCC setiap masa? Kini anda boleh mendapat info terkini tentang aktiviti terkini ProCC terus ke telefon bimbit anda.


Setiap SMS info dari ProCC akan dikenakan bayaran RM0.50 untuk perkhidmatan TELCO.
Maksimum 4 SMS sebulan.

Pengumuman Penting Tentang Pendaftaran Keahlian Baru ProCC

Laman web ProCC www.protonclub.com telah dibuka kepada umum. Jadi kini pelayar atau tetamu bolehlah mendaftar dan menggunakan forum ProCC. Anda juga bolehlah muat turun borang rasmi, dan telah berkuat-kuasa undang-undang baru, ahli yang ingin menyertai ProCC wajib berjumpa wakil negeri kami disetiap negeri untuk memohon tanda tangan pencadang dan menyerahkan borang kepada wakil dan AJK kami.

Wednesday, March 31, 2010

MAJLIS RAMAH MESRA DAN SUAIKENAL AHLI BARU PROCC TEAM JENGKA

JEMPUTAN MAJLIS RAMAH MESRA DAN SUAIKENAL AHLI BARU PROCC TEAM JENGKA


MENJEMPUT DAN MEMPERSILAKAN SEMUA WARGA PROCC KUANTAN..MARAN..JENGKA..TEMERLOH DAN KAWASAN YANG SAMA WAKTU DENGANNYA,KE MAJLIS RAMAH MESRA DAN SUAI KENAL AHLI BARU PROCC TEAM JENGKA PADA 17 APRIL 2010 BERSAMAAN 02 JAMADILAWAL 1431H.

KEHADIRAN AMAT LAH DI HARGAI DAN DIALU-ALUKAN.SILA SAHKAN KEHADIRAN ANDA PADA ATAUPUN SEBELUM 10 APRIL 2010 UNTUK KOORDINASI.

SESIAPA YANG INGIN MEMBAWA POTLUCK DI ALU-ALUKAN.

TARIKH : 17 APRIL 2010

TEMPAT : GEE MOTORSPORT WORKSHOP JENGKA 3

WAKTU :0800 MLM - 1200MLM

BAYARAN : RM 10.00 SATU KEPALA


Sebarang pertanyaan sila hubungi 0139849943 - Miedy , 0148228442 - Jebat Derhaka

P/S DARI WARGA JENGKA