ANTARA WAJAH2 PROCC PAHANG

= AKTIVITI PROTON CLUB MALAYSIA ( PROCC PAHANG )=

SISTEM SMS INFO PROCC: Anda tidak ketinggalan!

Setelah meneliti jalan yang paling baik untuk mengumpul seberapa ramai ahli ProCC untuk apa jua aktiviti rasmi ProCC. Pihak pengurusan telah bekerjasama dengan salah sebuah syarikat TELCO untuk memudahkan info terkini tentang aktiviti rasmi disampaikan dengan mudah dan cepat.

Jika anda sibuk dengan kerja harian dan tidak berkesempatan melayari laman web ProCC setiap masa? Kini anda boleh mendapat info terkini tentang aktiviti terkini ProCC terus ke telefon bimbit anda.


Setiap SMS info dari ProCC akan dikenakan bayaran RM0.50 untuk perkhidmatan TELCO.
Maksimum 4 SMS sebulan.

Pengumuman Penting Tentang Pendaftaran Keahlian Baru ProCC

Laman web ProCC www.protonclub.com telah dibuka kepada umum. Jadi kini pelayar atau tetamu bolehlah mendaftar dan menggunakan forum ProCC. Anda juga bolehlah muat turun borang rasmi, dan telah berkuat-kuasa undang-undang baru, ahli yang ingin menyertai ProCC wajib berjumpa wakil negeri kami disetiap negeri untuk memohon tanda tangan pencadang dan menyerahkan borang kepada wakil dan AJK kami.

Friday, January 15, 2010

Re: ('',)Walimatul Urus Kenduri KahwiN APAR('',)

Assalamualaikum semua rakan-rakan PROCC PAHANG (Kuantan,Maran,Temerloh & Sekitarnya) & PROCC SELURUH NEGERI (Procc Satu Malaysia)...
APAR dengan ini berbesar hati ingin menjemput rakan-rakan sekalian ke Majlis Walimatul Urus Kenduri Kahwin beliau (APAR)
pada 06/02/2010
hari SABTU
di alamat 64 Felda Lepar Hilir 04, 26300 Gambang, Pahang Darul Makmur.

. Kenduri disebelah perempuan pula
pada 30/01/2010
hari SABTU.
Semoga dengan kehadiran rakan-rakan sekalian menyerikan lagi majlis & semoga diberkati oleh Allah S.W.T...