ANTARA WAJAH2 PROCC PAHANG

= AKTIVITI PROTON CLUB MALAYSIA ( PROCC PAHANG )=

SISTEM SMS INFO PROCC: Anda tidak ketinggalan!

Setelah meneliti jalan yang paling baik untuk mengumpul seberapa ramai ahli ProCC untuk apa jua aktiviti rasmi ProCC. Pihak pengurusan telah bekerjasama dengan salah sebuah syarikat TELCO untuk memudahkan info terkini tentang aktiviti rasmi disampaikan dengan mudah dan cepat.

Jika anda sibuk dengan kerja harian dan tidak berkesempatan melayari laman web ProCC setiap masa? Kini anda boleh mendapat info terkini tentang aktiviti terkini ProCC terus ke telefon bimbit anda.


Setiap SMS info dari ProCC akan dikenakan bayaran RM0.50 untuk perkhidmatan TELCO.
Maksimum 4 SMS sebulan.

Pengumuman Penting Tentang Pendaftaran Keahlian Baru ProCC

Laman web ProCC www.protonclub.com telah dibuka kepada umum. Jadi kini pelayar atau tetamu bolehlah mendaftar dan menggunakan forum ProCC. Anda juga bolehlah muat turun borang rasmi, dan telah berkuat-kuasa undang-undang baru, ahli yang ingin menyertai ProCC wajib berjumpa wakil negeri kami disetiap negeri untuk memohon tanda tangan pencadang dan menyerahkan borang kepada wakil dan AJK kami.

Sunday, January 13, 2008

Gedik Santai @ Maran


Maran , 10 Januari 2008

Langit tidak selalunya cerah dan tiada bumi yang tak pernah basah,itulah bidalan yang digunakan oleh Masyarakat Melayu yang kukuh menjaga ketuanan.Daerah Maran yang terletak di Negeri Pahang yang merangkumi keluasan 1917km persegi meliputi 4 mukim yang dihuni oleh lebih dari 125 300 orang penduduk turut terlibat dalam bencana banjir baru-baru ini.

Justeru itu,kami di Procc Pahang ingin mengutarakan keprihatinan kami atas bencana yang tidak terjangka ini maka terlaksanalah satu aktiviti yang diberi nama,Konvoi Mesra Maran 2008 iaitu sesi lawatan ke kawasan bekas banjir. Kami amat terharu bila melihat kesan-kesan bencana banjir di sepanjang perjalanan.Walaupun cuaca kembali cerah,namun keperitan masih dapat dirasai oleh penduduk-penduduk sekitar yang pernah dilanda bah dan terputus hubungan lebih dari 2 minggu.

Ada juga antara ahli Procc Pahang yang turut terlibat dalam bencana.Kami meneruskan perjalanan ke Kuala Sentul untuk aktiviti riadah.Kesegaran dan deruan air yang mengalir di liku-liku batu sungguh menenangkan fikiran. Lewat petang,kami bersiap untuk konvoi pulang ke Kuantan yang jaraknya melebihi 80km.Moga Aktiviti sihat sebegini akan mengeratkan lagi tali silaturrahim sesama ahli.
Selamat Tahun Baru Hijrah 1429 untuk semua warga Procc Motorsport

Disediakan Oleh :
Deadpirate
Pen. PengurusProcc Negeri Pahang