ANTARA WAJAH2 PROCC PAHANG

= AKTIVITI PROTON CLUB MALAYSIA ( PROCC PAHANG )=

SISTEM SMS INFO PROCC: Anda tidak ketinggalan!

Setelah meneliti jalan yang paling baik untuk mengumpul seberapa ramai ahli ProCC untuk apa jua aktiviti rasmi ProCC. Pihak pengurusan telah bekerjasama dengan salah sebuah syarikat TELCO untuk memudahkan info terkini tentang aktiviti rasmi disampaikan dengan mudah dan cepat.

Jika anda sibuk dengan kerja harian dan tidak berkesempatan melayari laman web ProCC setiap masa? Kini anda boleh mendapat info terkini tentang aktiviti terkini ProCC terus ke telefon bimbit anda.


Setiap SMS info dari ProCC akan dikenakan bayaran RM0.50 untuk perkhidmatan TELCO.
Maksimum 4 SMS sebulan.

Pengumuman Penting Tentang Pendaftaran Keahlian Baru ProCC

Laman web ProCC www.protonclub.com telah dibuka kepada umum. Jadi kini pelayar atau tetamu bolehlah mendaftar dan menggunakan forum ProCC. Anda juga bolehlah muat turun borang rasmi, dan telah berkuat-kuasa undang-undang baru, ahli yang ingin menyertai ProCC wajib berjumpa wakil negeri kami disetiap negeri untuk memohon tanda tangan pencadang dan menyerahkan borang kepada wakil dan AJK kami.

Sunday, November 4, 2007

Majlis Berbuka Puasa ProCC Pahang 2007

Ramadan bulan seribu rahmat.Menguji kesabaran dan ketaatan kita sebagai hamba Allah.Alhamdulillah,selesai sudah aktiviti yang dinanti-nanti setiap tahun iaitu Majlis Berbuka Puasa Procc Pahang. Duta Village Beach Resort, Kuantan dipilih tahun ini sebagai tempat sambutan majlis berbuka puasa bagi Peringkat Procc negeri Pahang 2007.
Pada 6 Oktober 2007 yang lepas,seramai lebih dari 40 orang ahli berbayar Procc Pahang bersama keluarga telah turut serta.Lokasi resort yang mengadap laut lepas memberi panorama yang indah untuk aktiviti yang mengukuhkan ukhwah ini.
Deretan lebih dari 20 buah kereta berkumpul di kawasan letak kereta berhampiran Sungai Isap,Kuantan.Konvoi bermula jam 6 petang menuju ke resort.Sekali lagi bandar Kuantan heboh dengan gegaran kenderaan ahli Procc yang tidak asing lagi disini.Juadah yang enak pastinya memukau selera.Ucapan alu2an dari Pengurus Procc negeri Pahang menaikkan lagi semangat untuk terus memperjuangkan nama Procc di persada industri permotoran negara.
Insyallah,acara ini akan terus tercoret di kalender tahunan Procc negeri Pahang.Terima Kasih kepada semua ahli yang boleh memberi komitmen untuk menjayakan majlis ini.Moga persahabatan akan terus kukuh.


Kehadiran :

1. Deadpirate + Bluerose
2. Shin Jan
3. Azizi + wife
4. Racingboy + adik + tetamu
5. Apai
6. Mindfield Prodigy + Salfura
7. Syed Nazul + wife
8. Maverick76
9. Riyad + wife + junior
10. Apar
11. Fadly98
12. Faizal
13. Zack7339 + bunga
14. Scanner + wife + tetamu
15. Kotaro + wife
16. Nalzam
17. Sham Pahang
18. Fendi + wife
19. Pezal85
20. Tom
21. Hassan
22. Nizam
23. Din71 + wife + junior
24. Tam
25. Rosn izan
26. Iseymiyaki + inira
27. Nazmy + wife


Disediakan Oleh :
Deadpirate
Penolong Pengurus
Procc Motorsport Negeri Pahang