ANTARA WAJAH2 PROCC PAHANG

= AKTIVITI PROTON CLUB MALAYSIA ( PROCC PAHANG )=

SISTEM SMS INFO PROCC: Anda tidak ketinggalan!

Setelah meneliti jalan yang paling baik untuk mengumpul seberapa ramai ahli ProCC untuk apa jua aktiviti rasmi ProCC. Pihak pengurusan telah bekerjasama dengan salah sebuah syarikat TELCO untuk memudahkan info terkini tentang aktiviti rasmi disampaikan dengan mudah dan cepat.

Jika anda sibuk dengan kerja harian dan tidak berkesempatan melayari laman web ProCC setiap masa? Kini anda boleh mendapat info terkini tentang aktiviti terkini ProCC terus ke telefon bimbit anda.


Setiap SMS info dari ProCC akan dikenakan bayaran RM0.50 untuk perkhidmatan TELCO.
Maksimum 4 SMS sebulan.

Pengumuman Penting Tentang Pendaftaran Keahlian Baru ProCC

Laman web ProCC www.protonclub.com telah dibuka kepada umum. Jadi kini pelayar atau tetamu bolehlah mendaftar dan menggunakan forum ProCC. Anda juga bolehlah muat turun borang rasmi, dan telah berkuat-kuasa undang-undang baru, ahli yang ingin menyertai ProCC wajib berjumpa wakil negeri kami disetiap negeri untuk memohon tanda tangan pencadang dan menyerahkan borang kepada wakil dan AJK kami.

Wednesday, April 4, 2007

PROGRAM BERBUKA PUASA PROCC PAHANG ( TANJUNG LUMPUR KUANTAN )
Sempena bulan puasa ini ProCC Pahang telah menganjurkan satu majlis berbuka puasa di salah sebuah restoran makanan laut di Tanjung Lumpur Kuantan . Semua ahli telah berkumpul seawal pukul 6 petang

Kehadiran:

1. riyad71 + aqeem
2. deadpirate + bluerose
3. lizdaf + wife + anak
4. nalzam + wife + anak + anak + anak
5. artboy + member + member + member + member
6. monstergarrage + wife + anak
7. mongkut + anizar

Selepas berbuka puasa majlis bersurai. ProCC Pahang telah menghadiri mesyuarat pertama Konsortium Kelab-Kelab Kereta Negeri Pahang yang dia adakan di Pak Akob Bistro di Tanjung Lumpur

Kehadiran:
1. riyad71
2. deadpirate
3. lizdaf
4. mongkut

Konsortium tersebut telah berjaya mengumpulkan 11 buah kelab kereta di sekitar bandar kuantan . Kelab - kelab yang terlibat ialah: Kelab Kereta Kuantan (Triple 'K') Toyota Owners Motorsports Club Crown Kuantan Club (CKC) Kuantan Mini Owners Club World Motorsports Prospeed Oggie Motorclub ProtonClub.com (ProCC) Masterpiece Scorcher Club Automobile Mira Owner Club Killerbees . Mesyuarat berkisar tentang cadangan untuk mengadakan program mengacau dodol . Mesyuarat tamat pada pukul 12.tengahmalam.