ANTARA WAJAH2 PROCC PAHANG

= AKTIVITI PROTON CLUB MALAYSIA ( PROCC PAHANG )=

SISTEM SMS INFO PROCC: Anda tidak ketinggalan!

Setelah meneliti jalan yang paling baik untuk mengumpul seberapa ramai ahli ProCC untuk apa jua aktiviti rasmi ProCC. Pihak pengurusan telah bekerjasama dengan salah sebuah syarikat TELCO untuk memudahkan info terkini tentang aktiviti rasmi disampaikan dengan mudah dan cepat.

Jika anda sibuk dengan kerja harian dan tidak berkesempatan melayari laman web ProCC setiap masa? Kini anda boleh mendapat info terkini tentang aktiviti terkini ProCC terus ke telefon bimbit anda.


Setiap SMS info dari ProCC akan dikenakan bayaran RM0.50 untuk perkhidmatan TELCO.
Maksimum 4 SMS sebulan.

Pengumuman Penting Tentang Pendaftaran Keahlian Baru ProCC

Laman web ProCC www.protonclub.com telah dibuka kepada umum. Jadi kini pelayar atau tetamu bolehlah mendaftar dan menggunakan forum ProCC. Anda juga bolehlah muat turun borang rasmi, dan telah berkuat-kuasa undang-undang baru, ahli yang ingin menyertai ProCC wajib berjumpa wakil negeri kami disetiap negeri untuk memohon tanda tangan pencadang dan menyerahkan borang kepada wakil dan AJK kami.

Wednesday, April 4, 2007

PROGRAM AMAL KONSORTIUM KERETA NEGERI PAHANG


Alhamdullillah syukur ke hadrat allah subhanawataala kerana dengan izin nya proram amal mengacau dodol konsortium kereta pahang telah berjaya mencapai matlamatnya. Kelab-kelab kereta telah mula berkumpul bermula dari pukul 8.30 am. Program ini telah bermula seawal pukul 9 am oleh urusetia majlis iaitu Triple K. ProCC Pahang telah diberi satu kawah dodol berkongsi dengan Kelab Mira Kuantan dan kami telah mula mengacau dodol itu sehingga jam 2.30 petang baru selesai .


Kehadiran ahli ProCC ialah


1. riyad71 + aqeem

2. nalzam + wife + anak

3. rosnizan

4. plum79

5. lizdaf

6. monstergarrage


Pada pukul 3.30 pm kehadiran VVIP iaitu Timbalan Menteri Besar Pahang iaitu Datuk Tan Aminudddin beserta Timbalan Ketua Trafik Daerah Kuantan ke majlis ini. Dalam ucapan perasmian dan penutup itu Datuk Tan telah memuji usaha murni kelab-kereta di pahang yang ada inisiatif untuk mengadakan program seumpama ini. Beliau juga menyeru supaya supaya kelab - kelab kereta ini bersama-sama memajukan industri permotoran terutama di pantai timur ini. Datuk Tan juga telah bersama-sama mengacau dodol untuk menunujukan tanda sokongan kepada program amal ini. Majlis ditamatkan dengan penyampaian dodol kepada wakil-wakil masjid yang terpilih serta penyampaain hadiah cabutan bertuah oleh Celcom wilayah Kuantan. Majlis tamat pada pukul 4.45 pm. Kepada semua ahli ProCC Pahang yang telah memberikan support kepada program ini saya ingin mengucapkan jutaan terima kasih dan tuhan sahaja boleh membalas nya. Selamat Hari Raya Aidil Fitri dan Maaf Zahir Batin