ANTARA WAJAH2 PROCC PAHANG

= AKTIVITI PROTON CLUB MALAYSIA ( PROCC PAHANG )=

SISTEM SMS INFO PROCC: Anda tidak ketinggalan!

Setelah meneliti jalan yang paling baik untuk mengumpul seberapa ramai ahli ProCC untuk apa jua aktiviti rasmi ProCC. Pihak pengurusan telah bekerjasama dengan salah sebuah syarikat TELCO untuk memudahkan info terkini tentang aktiviti rasmi disampaikan dengan mudah dan cepat.

Jika anda sibuk dengan kerja harian dan tidak berkesempatan melayari laman web ProCC setiap masa? Kini anda boleh mendapat info terkini tentang aktiviti terkini ProCC terus ke telefon bimbit anda.


Setiap SMS info dari ProCC akan dikenakan bayaran RM0.50 untuk perkhidmatan TELCO.
Maksimum 4 SMS sebulan.

Pengumuman Penting Tentang Pendaftaran Keahlian Baru ProCC

Laman web ProCC www.protonclub.com telah dibuka kepada umum. Jadi kini pelayar atau tetamu bolehlah mendaftar dan menggunakan forum ProCC. Anda juga bolehlah muat turun borang rasmi, dan telah berkuat-kuasa undang-undang baru, ahli yang ingin menyertai ProCC wajib berjumpa wakil negeri kami disetiap negeri untuk memohon tanda tangan pencadang dan menyerahkan borang kepada wakil dan AJK kami.

Thursday, April 5, 2007

MESYUARAT AGUNG PERTAMA PROCC PAHANG 2006


Tempat : Kompleks Belia Daerah Maran

Tarikh : 7 Julai 2006

Masa : 8.30 Malam

AGENDA 07-07-06 :

Cadangan penubuhan AJK Kecil Procc Pahang
Setiausaha - Lizdaf

Exco Kebajikan dan Dakwah - Rosnizan & Are_Ja808

Exco Sukan dan Rekreasi - Acaitare & Idas

Exco Teknikal dan Komunikasi - Monstergarrage & Asri71

Cadangan barangan keluaran Procc negeri Pahang Baju T-shirt ‘Special Edition’ Bendera kereta procc Sapu tangan,tuala,key chain,mug dan pen Procc Pahang Sticker kereta khas Procc Pahang Lain-lain Cadangan takwim Procc Pahang 2006/07 Aktiviti sukan dan riadah Procc Pahang Cadangan yuran bulanan ahli Procc Pahang Perbincangan pelan perniagaan Procc Pahang Perbincangan mewujudkan bengkel panel Procc Pahang Penyelesaian masalah-masalah berbangkit semua ahli procc negeri Pahang DIWAJIBKAN hadir.........

UPDATED KEHADIRAN:

1. riyad71 2. rad_zuan 3. asri71 4. lizdaf 5. monster garrage 6. acaitare 7. deadpirate 8. shin jan 9. deadmushroom 10. bluerose 11. iseymiyakie 12. plum79 13. member dman 14. rosn izan 15. scanner 16. noridz 17. dman81 18. tm 19. nalzam 20. are_ja_808 21. jambu8303 22. artboy