ANTARA WAJAH2 PROCC PAHANG

= AKTIVITI PROTON CLUB MALAYSIA ( PROCC PAHANG )=

SISTEM SMS INFO PROCC: Anda tidak ketinggalan!

Setelah meneliti jalan yang paling baik untuk mengumpul seberapa ramai ahli ProCC untuk apa jua aktiviti rasmi ProCC. Pihak pengurusan telah bekerjasama dengan salah sebuah syarikat TELCO untuk memudahkan info terkini tentang aktiviti rasmi disampaikan dengan mudah dan cepat.

Jika anda sibuk dengan kerja harian dan tidak berkesempatan melayari laman web ProCC setiap masa? Kini anda boleh mendapat info terkini tentang aktiviti terkini ProCC terus ke telefon bimbit anda.


Setiap SMS info dari ProCC akan dikenakan bayaran RM0.50 untuk perkhidmatan TELCO.
Maksimum 4 SMS sebulan.

Pengumuman Penting Tentang Pendaftaran Keahlian Baru ProCC

Laman web ProCC www.protonclub.com telah dibuka kepada umum. Jadi kini pelayar atau tetamu bolehlah mendaftar dan menggunakan forum ProCC. Anda juga bolehlah muat turun borang rasmi, dan telah berkuat-kuasa undang-undang baru, ahli yang ingin menyertai ProCC wajib berjumpa wakil negeri kami disetiap negeri untuk memohon tanda tangan pencadang dan menyerahkan borang kepada wakil dan AJK kami.

Thursday, April 5, 2007

Jamuan Hari Raya ProCC Pahang 2005


Alhamdullillah..........selamat semuanya berjalan dengan lancar............kehadiran amat menggalakan dari ProCC Pahang members. Majlis bermula pada pukul 4 .15 petang dengan dimulakan kata-kata aluan oleh Pengurus ProCC Pahang Saudara Riyad71. Majlis terus ke agenda seterusnya iaitu jamuan makan.........berbagai hidangan telah disediakan untuk santapan semua.Satu taklimat ringkas telah diberikan oleh saudara Riyad71 dan saudara Deadpirate tentang aktiviti ProCC Pahang sepanjang tahun 2005 dan perancangan takwim ProCC Pahang 2006. Satu sessi bergambar beramai-ramai anggota keluarga ProCC Pahang telah diadakan dan vcd program akan berada didalam pasaran tidak lama lagi. Majlis bersurai pada pukul 7.00 petang .Bravo ProCC Pahang.


Kehadiran:


1. riyad71 + haqeem

2. deadpirate + bluerose + member + member

3. lizdaf

4. rosnizan + wife + 6 anak

5. acaitare + wife + 2 anak

6. monstergarrage + wife + anak

7. rad_zuan + wife + 4 anak

8. dinlawar + wife + 5 anak

9. badarbennie

10. jambu

11. nor + members + member

12. mongkut +anizar

13. plum79 + nat


Majlis di serikan lagi dengan kehadiran NAT dari ProCC N9 dan Mongkut dan Anizar dari ProCC HQ