ANTARA WAJAH2 PROCC PAHANG

= AKTIVITI PROTON CLUB MALAYSIA ( PROCC PAHANG )=

SISTEM SMS INFO PROCC: Anda tidak ketinggalan!

Setelah meneliti jalan yang paling baik untuk mengumpul seberapa ramai ahli ProCC untuk apa jua aktiviti rasmi ProCC. Pihak pengurusan telah bekerjasama dengan salah sebuah syarikat TELCO untuk memudahkan info terkini tentang aktiviti rasmi disampaikan dengan mudah dan cepat.

Jika anda sibuk dengan kerja harian dan tidak berkesempatan melayari laman web ProCC setiap masa? Kini anda boleh mendapat info terkini tentang aktiviti terkini ProCC terus ke telefon bimbit anda.


Setiap SMS info dari ProCC akan dikenakan bayaran RM0.50 untuk perkhidmatan TELCO.
Maksimum 4 SMS sebulan.

Pengumuman Penting Tentang Pendaftaran Keahlian Baru ProCC

Laman web ProCC www.protonclub.com telah dibuka kepada umum. Jadi kini pelayar atau tetamu bolehlah mendaftar dan menggunakan forum ProCC. Anda juga bolehlah muat turun borang rasmi, dan telah berkuat-kuasa undang-undang baru, ahli yang ingin menyertai ProCC wajib berjumpa wakil negeri kami disetiap negeri untuk memohon tanda tangan pencadang dan menyerahkan borang kepada wakil dan AJK kami.

Thursday, April 5, 2007

DIY 3rd EDITION PROCC PAHANG 2006
Pada 11.4.2006 telah berlansung satu lagi XTVT ProCC Pahang iaitu DIY 3rd Edition. XTVT ini di jalankan di Taman Bandar Indera Mahkota Kuantan iaitu tempat port DIY ProCC Pahang.
XTVT ini di ketuai oleh saudara Monstergarrage dan Deadpirate.


1. Kereta Deadpirate telah membuat pemasangan speaker dan siren berbagai bunyi.


2. Kereta Jambu telah membuat grounding wire


3. Kereta Asri telah membuat strobing light


4. Kereta Rosnizan telah di polish + Burn VCD "KUIZ SIAPA BOLEH"


5. Kereta Riyad71 tak sempat pasang volt meter dan boost meter kerana masalah teknikal Kehadiran DIY ini adalah menggalakan dengan kehadiran ahli baru dan lama


Kehadiran:


1. Riyad71 + Watie + Aqeem


2. Deadpirate


3. Monstergarrage + Member + Member


4. Jambu 5. Are_Ja808


6. Asri


7. Lizdaf


8. Dedmushroom


9. Acaitare


10. Hafizan (nonpaid)


Sesudah DIY selesai sessi mengeteh telah dijalankan di Taman Gelora dimana ahli menjamu selera sebelum bertolak balik ke rumah masing-masing. XTVT DIY ini akan di jalankan dari masa kesemasa untuk mendedahkan ahli cara-cara membuat , memasang dan menguji peralatan didalam kereta dengan sendiri. Sekian