ANTARA WAJAH2 PROCC PAHANG

= AKTIVITI PROTON CLUB MALAYSIA ( PROCC PAHANG )=

SISTEM SMS INFO PROCC: Anda tidak ketinggalan!

Setelah meneliti jalan yang paling baik untuk mengumpul seberapa ramai ahli ProCC untuk apa jua aktiviti rasmi ProCC. Pihak pengurusan telah bekerjasama dengan salah sebuah syarikat TELCO untuk memudahkan info terkini tentang aktiviti rasmi disampaikan dengan mudah dan cepat.

Jika anda sibuk dengan kerja harian dan tidak berkesempatan melayari laman web ProCC setiap masa? Kini anda boleh mendapat info terkini tentang aktiviti terkini ProCC terus ke telefon bimbit anda.


Setiap SMS info dari ProCC akan dikenakan bayaran RM0.50 untuk perkhidmatan TELCO.
Maksimum 4 SMS sebulan.

Pengumuman Penting Tentang Pendaftaran Keahlian Baru ProCC

Laman web ProCC www.protonclub.com telah dibuka kepada umum. Jadi kini pelayar atau tetamu bolehlah mendaftar dan menggunakan forum ProCC. Anda juga bolehlah muat turun borang rasmi, dan telah berkuat-kuasa undang-undang baru, ahli yang ingin menyertai ProCC wajib berjumpa wakil negeri kami disetiap negeri untuk memohon tanda tangan pencadang dan menyerahkan borang kepada wakil dan AJK kami.

Wednesday, April 4, 2007

2nd D.I.Y ProCC Pahang - Taman Bandar Indera Mahkota Kuantan
Pada 20hb Ogos 2005 ...................ProCC Pahang telah menganjurkan satu sessi DIY bertempat di Taman Bandar Indera Mahkota Kuantan Sessi ini telah di hadiri oleh

1. riyad71 + haqeem


2. lizdaf + wife + anak


3. deadpirate


4. monster garrage


5. rosnizan


6. nalzam (otai baru jumpa)

Otai DIY ProCC Pahang iaitu saudara monster garrage


telah mengetuai sessi ini DIY yang di jalankan

1. Grounding wire


2. DIY 'E' Saver - tajaan IKIP


3. Cat calliper - gold dust


Sessi DIY telah bermula dari pukul 9 pagi hingga 1 tengahari...................kemudian bergerak ke RAHMAT RESTORAN untuk makan tengahari..................kira-kira pukul 3.30 ptg program bersurai